Diensten

Hopper Diensten

Onze diensten

Calculaties en offertes met personalisatie van uw bedrijf

Wij zorgen voor de berekening en calculatie van elk project. Wij kunnen de offertes maken voor uw klanten, op uw briefpapier, zodat u verlost bent van deze papierwinkel.

Uittekening van uw leg- en boorplannen

Wij maken overzichtelijke plans met de tracés van de kanalen en met aanduiding van boringen, diameters, hulpstukken enz. U krijgt een volledige stukkenlijst van de nodige materialen voor de uitvoering van de werf. U volgt ons legplan en bent zeker dat de installatie perfect zal werken.

Alle technische informatie en assistentie bij de installatie

U bent welkom met al uw vragen betreffende montage, wetgeving, epb normen, toestellen, aansluitingen enz. Is de werf te groot of te ingewikkeld, dan kunnen wij u assisteren bij de montage van het ventilatiesysteem, zowel voor de kanalisatie als voor de ventilatoren.

Telefonische bijstand

Heel veel vragen kunnen eenvoudig beantwoord worden via de telefoon. Aarzel niet om ons te bellen.

Opleidingen en infosessies

Op regelmatige tijdstippen, geven we info-avonden, waar wij uitleg geven over nieuwigheden en installatietechnieken. Ook voor installateurs die willen starten met ventilatie voorzien we opleiding. We geven zelfs een praktische opleiding op de werf door samen een eerste ventilatie te installeren.

Permanente stock

Wij hebben alle toestellen en onderdelen in voorraad. Hebt u iets dringend nodig, dan kan u altijd terecht in ons afhaalmagazijn.

Scherpe prijzen

Wij gaan er prat op zeer goede prijzen te hanteren. Vergelijk zelf en u zult ook tot deze conclusie komen.

Verkoopsondersteuning

Wilt u dat we meegaan tot bij uw klant om een product of installatie verkocht te krijgen, dan doen we daar graag aan mee. Ook hebt u steeds de mogelijkheid om met uw klant naar de showroom te komen, waar we zullen helpen met het geven van de juiste informatie als u dit wenst.

Hopper online bestellen

Bestellen

Online bestellen

Via onze webshop op www.hopper-ventilation.com/catalog

Voor uw gemak en om snel te kunnen leveren, hebben we een zeer eenvoudige webshop ter beschikking. U logt in en geeft via de pc uw bestelling door.

Nog geen account?
Klik hier om u te registreren door uw gegevens in te vullen. Na goedkeuring krijgt u van ons een bevestiging via e-mail en kan u inloggen op de webshop.

Bestellen via mail

Telefonisch bestellen

Contacteer ons telefonisch op +32 56 42 82 02

Hopper leveringen

Levering / Afhaling

transportdienst

Wij hebben onze eigen transportdienst voor grote of zeer dringende leveringen. Voor normale leveringen doen we beroep op een transportdienst die kan leveren binnen de 48u of zelfs 24u indien nodig. Levering kan ook altijd op de werf zelf.

Of u komt uw bestelde producten persoonlijk afhalen in ons magazijn.

Uit