Oplossingen

Ventilatie in woningen en appartementsbouw

Residentiële ventilatie

Hopper berekent voor u op basis van het bouwplan van de woning het nodige toestel en kanalisatie, en dit alles conform het EPB verslag en de geldende EPB eisen.

Appartementsblokken kunnen geventileerd worden door middel van gemeenschappelijke of individuele ventilatieunits.

Wij hebben een oplossing voor alle aspecten die hiermee te maken hebben, zoals de stijgkolommen voor aan- en afvoer van lucht, instortkanalen in de predallen of chape, luchtroosters, brandbeveiliging, dakdoorvoeren, CO-detectie van parkeergarages…

Niet-residentiële ventilatie

Niet-residentiële ventilatie

Voor burelen, scholen, fitnesscentra, restaurants, dokterspraktijken, … bestaat er een aparte regelgeving voor wat betreft luchtkwaliteit.

Een goed binnenklimaat vraagt een aanpak op maat. Hopper maakt de studie, zorgt voor de levering van de maatstukken en heeft een zeer competitief gamma aan niet-residentiële luchtgroepen en klimaatkasten. Wij kunnen u zelfs helpen bij de montage van uw projecten indien gewenst.

Luchtverwarmingssystemen

Luchtverwarmingssystemen

Als voorloper in luchtbehandeling is Hopper ook toekomstgericht bezig geavanceerde centrale verwarmings- en koelsystemen op lucht. Een centraal luchtverwarmingssysteem in woning op basis van een lucht/lucht warmtepomp zorgt voor een reactieve en snelle opwarming in de winter en aangename koeling in de zomer.

Hopper Ventilation Products

CLV rookgasafvoerschouwen

Hopper kan u ook bijstaan voor de opmeting, berekening en levering van CLV schouwen.

Hopper Ventilation Products

Luchtbevochtiging

Te droge lucht is een probleem dat vaker en vaker voorkomt. Hopper beschikt over het productgamma en de know-how om u te helpen bij al uw projecten. Van luchtbevochtiging op D-systemen in woningen tot ultrasone luchtbevochtiging in niet-residentiële gebouwen. Wij bekijken wat voor uw probleem de beste oplossing is.

Hopper Ventilation Products

Ontvochtiging in binnenzwembaden

Als specialist in luchtbehandeling kan Hopper u ook helpen bij ontvochtiging en verwarming van binnenzwembadruimtes. Wij beschikken hiervoor over speciale ontvochtigingstoestellen, kanaliseerbaar of gewoon om op te hangen aan de muur.

Uit